Work together.

“Je weet wat je aan elkaar hebt. Dat is heel prettig werken. Ik ben daarin een stabiele factor binnen Flextender”
Petra, Administratief Medewerker

Petra Vlaswinkel

Administratief Medewerker

Flextender zet zich in voor eerlijke inhuur. Iedere dag zorgen de werknemers van Flextender om de inhuur overzichtelijk, transparant en vooral gemakkelijk te maken. Maar wie zijn de krachten achter Flextender? Wij stellen ze graag aan je voor! Deze keer in meet the team: Petra Vlaswinkel.

Backoffice medewerker en sportvrouw

Petra werkt sinds 2018 als backoffice medewerker bij Flextender. Ze is verantwoordelijk voor het opstellen van contracten; zowel nieuwe overeenkomsten als verlengingen. Daarnaast geeft ze advies bij (on)rechtmatigheden en staat ze klanten telefonisch te woord. Naast haar baan bij Flextender houdt Petra er nog een carrière in de sportschool op na. Ze volgt daar groepslessen of werkt zich in het zweet met een individuele HIT training. Ondertussen volgt ze ook nog een opleiding voor sportinstructeur. Petra: “Het is heerlijk om na een dag hard werken even helemaal je hoofd leeg te maken en je in het zweet te werken. Daarna heb ik weer energie voor tien.”

Een echte teamplayer

Opdrachtgevers en professionals van een goed, eerlijk en transparant advies voorzien, dat is waar Petra haar uiterste best voor doet. Lachend vertelt ze: “Net als mijn collega’s ben ik een echte teamplayer. Volgens mij ben ik ook heel toegankelijk en makkelijk te benaderen. Dat zorgt voor een prettig contact tussen mij en de klant.” Petra is een bekend gezicht bij Flextender en heeft met meerdere opdrachtgevers en professionals een goed contact. “Je weet dan ook wat je aan elkaar hebt. Dat is heel prettig werken. Ik ben daarin een stabiele factor binnen Flextender,” gaat Petra verder. Uiteraard staat ze nieuwe opdrachtgevers en leverancier ook graag te woord!

 

Alles tot in de puntjes verzorgd

Eén hoogtepunt bij Flextender noemen? Dat is voor Petra lastig kiezen. Ze straalt dan ook wanneer ze vertelt over de leuke en gezellige uitjes. “Onze jaarlijkse uitjes, de geweldige etentjes en gezellige vrijdagmiddagborrels op kantoor. Hoe moet ik daaruit kiezen? Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Als ik dan echt een hoogtepunt moet kiezen is het toch wel het weekendje weg met het personeel vanwege het 10-jarig bestaan vorig jaar!” Petra hoopt nog veel meer mooie momenten te beleven bij Flextender. Maar met een hecht team zoals bij Flextender verwacht ze dat dit zeker gaat lukken.

 

Benieuwd hoe Petra en haar collega’s jou als professional of opdrachtgever kan helpen bij het vervullen van inhuuropdrachten? Ze vertelt je er graag meer over! Neem gerust contact op via backoffice@flextender.nl.