Diensten

Onze werkwijze.

Als onafhankelijke MSP staat bij ons ontzorging centraal. Aan ons heb je een betrokken en vertrouwede partner in werving, contracten, (e-)facturatie, rapportages en consultancy. Onze dienstverlening is jouw gemak!

Sourcing

Makkelijk, volledig onafhankelijk en met een matchratio van 96% altijd de juiste
kandidaat. Juist ook voor die schaarse functies.

Inhuur
Inhuur plus
Vast

Flextender maakt sourcing makkelijk. Met kennis van de markt inventariseren we jouw inhuurbehoefte en realiseren we een helder geformuleerde opdracht. Dit doen we in een uitgebreide sparring-sessie. De markt weet direct waar zij aan toe is. Elke inhuuropdracht wordt aan de hand van criteria gegund. Deze criteria stellen wij samen met jou op. Bij een reactie geven leveranciers aan in welke mate de aangeboden kandidaat aan deze criteria voldoet. Flextender controleert de reactie op juistheid en rangschikt de voorgestelde kandidaten op basis van een score. De kandidaat met de hoogste score eindigt op de eerste plek in de ranking. Bij een gelijke score is het uurtarief bepalend. Vervolgens kun je de meest geschikte kandidaat uit de ranking selecteren. Voor de publieke sector kan ons platform uitstekend dienen als Dynamisch Aankoopsysteem (DAS).

Flextender levert! Juist ook die schaarse functies zijn we een sterke sourcing partner. Met een aanvullende en ijzersterke wervingsstrategie en marktbenadering vinden we in 96% van de gevallen ook die schaarse kandidaat. Denk aan een IT-architect, Dataspecialist, Auditor, Crisismanager, Controller, Strategisch Projectleider of Gemeentesecretaris. Onze database telt ruim 14.000 (!) geregistreerde ondernemingen. ZZP’ers kunnen zonder tussenkomst reageren. Onze onafhankelijkheid en volledige transparantie borgen dat ook leveranciers niet schromen hun unieke kandidaat aan te bieden. Het sourcing resultaat is exact het aanbod dat u wenst.

Op unieke sourcing wijze voorziet Flextender je van een vaste medewerker. Geen onduidelijk constructies maar met open sourcing blik de gehele recruiter-markt naar jouw nieuwe medewerker laten zoeken. Ook hier is onafhankelijkheid allesbepalend. Flextender berekent één vaste lage fee voor elke marktpartij. Reageert een kandidaat zonder bemiddeling, dan betaal je alleen de lage fee van Flextender.

Contracten

Volledig ontzorgd, up-to-date en digitaal. En natuurlijk ook helemaal complaint. 

Contracten
Flextender als broker
Payrolling

Wanneer de juiste kandidaat is geselecteerd, verzorgen wij de volledige administratieve afhandeling. Denk hierbij aan zaken zoals contractafhandeling, verzorging van Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), een integriteitsverklaring, et cetera. Alle documenten worden samengevoegd in één digitaal dossier, dat je makkelijk kunt raadplegen.

Flextender kan in de rol van Broker je inhuurrisico’s uit handen nemen. Denk onder andere aan de Wet DBA en de Wet Ketenaansprakelijkheid. Als Managed Service Provider nemen we deze rol graag voor je aan en ontzorgen we je volledig. Inhuren met Flextender als Broker is eenvoudig en zorgeloos. Neem gerust contact op omtrent de mogelijkheden.

Onder het label Flextender Contract bieden wij Payrolling aan. Ook deze dienstverlening is volledig transparant. Flextender werkt op basis van een open-kostencalculatie met een vaste opslag. Zo weet u waar je aan toe bent. Jouw payrolldata worden net als jouw overige inhuurdata direct meegenomen in de managementrapportage. Je hebt het overzicht en realiseert eenvoudig maximale grip op jouw inhuuractiviteiten.

(E-)facturen en rapportage

(E-)factureren en rapporteren met Flextender geeft u overzicht en grip.
Wel zo efficiënt!

(E-)facturen
Rapportage
Koppelingen

Flextender biedt een facturatiemodule die zowel geschikt is voor traditionele PDF-facturen als e-facturen. Op eenvoudige wijze nemen we het gehele facturatieproces voor je uit handen. De module is volledig digitaal en kan op maat worden ingericht, volledig naar wens. Altijd dezelfde factuur vanaf één centraal punt. Bij E-facturatie worden facturen geautomatiseerd tussen twee systemen uitgewisseld. Dit proces brengt veel uitdagingen met zich mee. Het is efficiënt, makkelijk te gebruiken én bespaart kosten. Vanaf mei 2019 zijn overheidsorganisaties verplicht over te stappen op E-facturatie. Ook dit maken wij je zo makkelijk mogelijk: onze processen worden continu vernieuwd en afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Zo stellen wij jouw organisatie in staat volgens de laatste standaarden te werken. Wij denken graag met je mee en vinden voor elk werkproces een passende oplossing. Er zijn talloze mogelijkheden, die wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Flextender beschikt over een module die real-time managementinformatie genereert. Op elk gewenst moment heb je een volledig up-to-date overzicht van al jouw inhuuractiviteiten. Alle data liggen vast in onze database, van reacties tot gefactureerde uren en kunnen dus worden gerapporteerd. Vanwege het uiterst flexibele ontwerp van de module kunnen we op elk gewenst niveau medewerkers autoriseren: op organisatieniveau, op afdelingsniveau, op teamniveau maar ook op projectniveau. Elke medewerker de gewenste informatie op elk gewenst moment. Gemak staat ook hier centraal. De geboden standaard,- en uitgebreide rapportage die we bieden blijken in praktijk al meer dan afdoende. We gaan echter verder. In overleg kunnen de door jou gewenste parameters aanvullend worden toegevoegd. De rapportages worden met één druk op de knop gegenereerd in een overzichtelijke Excel-sheet.

Aanvullend werken we ook met koppelingen. Een koppeling maakt het mogelijk om alle inhuurdata uit te wisselen tussen jouw eigen software en de database van Flextender. Middels deze koppeling heb je alle inhuurdata in jouw eigen systeem paraat waarmee je (deel)rapportages kunt draaien. Door de aanwezigheid van alle inhuurdata in de database en deze juist te rapporteren in combinatie met de up-to-date digitale dossiers, creëer je volledige grip op inhuur. Dat is makkelijk.

Consultancy

De exptertise van een marktleider.
Wij delen onze kennis graag.

Efficiënt inhuren
Compliant
Kosten besparen
Efficiënt inhuren
Hoe richt je als organisatie een inhuurdesk in? Hoe verbeter je het inhuurproces? Hoe krijg je grip op inhuur? Hoe verhoog je de kwaliteit van de inhuurprofessionals? Hoe vergroot je het bereik als organisatie?
Flextender maakt een grondige inhuurscan van uw organisatie en stelt een verbeterplan op. Alle expertise staat tot uw beschikking. In gezamenlijkheid kunnen we uw doelstellingen realiseren.
Uiteraard wil je als organisatie inhuren volgens de geldende regelgeving. Maar handel je als organisatie rechtmatig? Wat is de impact van de telkens veranderende wetgeving voor mijn inhuurproces? Wat moet ik doen om een goedgekeurde jaarrekening te krijgen? Wat is de invloed van de AVG regelgeving bij inhuur?
Flextender staat voor u klaar, volledig up-to-date omtrent de laatste wijzigingen. Wij weten wat de impact is en adviseren u. Flextender borgt dat u volledig compliant inhuurt.
Juist externe inhuur moet uw organisatie verder helpen. Daarom staat bij Flextender kwaliteit altijd voorop. Geen concessies. Tegelijkertijd zien we veel besparingspotentieel. Bij al onze opdrachtgevers creëert Flextender grip op inhuur en zorgen we voor een kostenbesparing. Kennis van de markt en hoe deze te benaderen staat centraal. De gemiddelde besparing is circa 15% en daar zijn onze opdrachtgevers blij mee. Ga gerust met ons in gesprek en wij helpen u verder.

Verzekeringen

Bij Flextender vinden we het belangrijk dat u als zelfstandig ondernemer goed verzekerd bent. Wij bieden daarom betaalbare en transparante verzekeringen aan die u in een handomdraai afsluit. Met een passende verzekering heeft u de rust en ruimte om u volledig te richten op uw werk.

Beroepsaansprakelijkheid
Arbeidsongeschiktheid
Ongevallenverzekering
Bedrijfsaansprakelijkheid

Deze verzekering dekt schade die je als zelfstandig ondernemer hebt veroorzaakt door een beroepsfout. Deze verzekering voorkomt dat je er niet alleen voor staat als een opdrachtgever schade heeft of kosten moet maken.

 • Binnen één minuut geregeld
 • Vanaf €27,23
 • Aan- en uitzetten per opdracht

Door uitval mis je als zelfstandig ondernemer belangrijke inkomsten. Met een sociaal vangnet ben je verzekerd van inkomen als je niet meer kunt werken. De hoogte van het inkomen?
Die bepaal je zelf.

 • Uitkeringsbedrag van €1.000 tot €3.000 netto per maand
 • Inschrijfkosten €43,75 i.p.v. €175,-

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote impact hebben. Voor het ‘worst case scenario’ is er de ongevallenverzekering. Die biedt financiële steun als je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

 • 24 uur per dag, wereldwijd verzekerd
 • Vanaf €4,69 per maand
 • 5% korting op jouw premie via Flextender

Het veroorzaken van schade of letsel kan flink in de kosten lopen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je als zelfstandig ondernemer verzekerd voor schade aan spullen of letsel bij een ander.

 • Binnen één minuut geregeld
 • Vanaf €9,08 per maand
 • Aan- en uitzetten per opdracht

MSP (Managed Service Provider) Flextender

Begin vandaag nog!
Wij zijn er klaar voor.