Work together.

“Het klinkt misschien heel cliché maar het team en de sfeer op kantoor maken Flextender een topbedrijf om voor te werken”
Marlies, Junior Accountmanager

Marlies Koehorst

Junior Accountmanager

Flextender zet zich in voor eerlijke inhuur. Iedere dag zorgen de medewerkers van Flextender ervoor om de inhuur overzichtelijk, transparant en vooral gemakkelijk te maken. Maar wie zijn de krachten achter Flextender? Wij stellen ze graag aan je voor! Deze keer gaan we in gesprek met Marlies Koehorst.

Helemaal thuis

In een korte tijd voelt Marlies zich al helemaal thuis bij Flextender. “Door de verhalen van mijn moeder wist ik dat Flextender een geweldig bedrijf is. En dat is natuurlijk ook zo! Ik werk er nu ongeveer 1,5 jaar.” Marlies is gestart als Frontofficemedewerker net als haar moeder Marjan en heeft na een halfjaar de overstap gemaakt naar junior relatiemanager. Stilzitten komt niet voor in het woordenboek van Marlies: “Naast mijn werk bij Flextender zit ik ook in de afrondende fase van mijn master Business Development & Entrepreneurship.” Na de werkzaamheden van wijk 1 van collega Ofra te hebben opgevangen tijdens haar zwangerschapsverlof is Marlies sinds april onderdeel van wijk 4. Ze pakt alle taken met beide handen aan. “Ik pak eigenlijk alles op. Van coaching bij het opstellen van gunningscriteria tot de afhandeling van contractformulieren,” vertelt Marlies.

Vlot en efficiënt

Zowel professionals als opdrachtgevers kunnen bij Marlies terecht. “Professionals kunnen bij mij terecht met al hun vragen. Doordat ik één van de eerste aanspreekpunten ben, heb ik overal wel kennis van. Ook opdrachtgevers zijn met vragen over de procedure en de verdere afhandeling bij mij aan het juiste adres.” Niet alleen in het beantwoorden van vragen, maar ook in haar verdere werkzaamheden werkt Marlies vlot en efficiënt.

 

Sfeer en gezelligheid

Het mooiste dat Marlies tot nu bij Flextender heeft beleefd is het teamuitje bij de Golfbaan. Marlies glimlacht en vertelt: “Ik vind het altijd leuk om collega’s ook in een andere setting te zien en te spreken! Zo leer je iedereen echt kennen.” Naast de gezelligheid bij uitjes is de sfeer op kantoor volgens haar ook geweldig. “Het klinkt misschien heel cliché maar het team en de sfeer op kantoor maken Flextender een topbedrijf om voor te werken”, vertelt ze. De gezelligheid op kantoor is voor Marlies zeker een overtuigende factor geweest om bij Flextender te komen werken. Zij ziet dit dan ook als groot pluspunt.

 

____________________________________

 

Benieuwd hoe Flextender jou als professional of opdrachtgever kan helpen bij het vervullen van inhuuropdrachten? Marlies vertelt je er graag meer over! Neem gerust contact op via m.koehorst@flextender.nl.