“Dankzij Flextender heb ik de stap kunnen zetten naar zelfstandig ondernemerschap.”

Flextender inzetten voor jezelf én je eigen detacheringsbureau? Omar Dinsi – algemeen directeur van SelectExcellent – kan erover meepraten. Na te starten als zzp’er in het sociaal domein richtte Omar Dinsi detacheringsbureau SelectExcellent op. Om zowel zichzelf als de professionals via zijn detacheringsbureau eerlijke kansen te geven maakt hij regelmatig gebruik van de diensten van Flextender. En met succes. In dit interview vertelt Omar Dinsi over zijn ervaringen in de samenwerking met Flextender.

_________________________________________

“Flextender heeft mij goed geholpen
met raad en daad. Zo heb ik de stap kunnen
zetten naar het zelfstandig ondernemerschap.”

_________________________________________

 

De sprong wagen

Een sprong in het diepe wagen, dat is iets waar Omar Dinsi geen ‘nee’ tegen zei toen hij ongeveer 3 jaar geleden stopte met zijn vaste baan. Na 7 jaar in loondienst te zijn in het sociaal domein was hij klaar voor de volgende stap richting het zelfstandig ondernemerschap. Maar hoe nu verder? Met deze vraag klopte hij aan bij Flextender. “Flextender heeft mij goed geholpen met raad en daad. Zo heb ik de stap kunnen zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Via Flextender ben ik destijds geplaatst als zzp’er voor een interim opdracht bij de Gemeente Westland als projectondersteuner WMO. Na 1,5 jaar gewerkt te hebben bij Gemeente Westland bedacht Omar dat hij ook anderen zou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in het publieke domein. Stap voor stap heeft hij anderen geholpen aan interim opdrachten bij de overheid.

Bemiddeling via Flextender

In 2021 heeft Omar detacheringsbureau SelectExcellent opgericht. Met SelectExcellent helpt hij professionals bij het vinden van een geschikte interimfunctie in het sociaal domein. De inhuuropdrachten van Flextender volgt hij daarom op de voet. Op dit moment werken er ongeveer 35 professionals via SelectExcellent. Wel 10 professionals die bij SelectExcellent zijn aangesloten hebben een interim opdracht bij de overheid gevonden via bemiddeling van Flextender. Naast zijn functie als algemeen directeur bij SelectExcellent heeft Omar ook nog een eigen inhuuropdracht lopen. Zo werkt hij op interim basis voor de Gemeente Meppel.

Persoonlijke betrokkenheid en aandacht is opvallend

Ongeveer 20% van de interim opdrachten bij de overheid van SelectExcellent verloopt via Flextender. Per mail ontvangt Omar de opdrachten en vacatures binnen het sociaal domein. Is een kandidaat van SelectExcellent geschikt? Dan heeft Omar direct contact met Flextender. Ook als er vragen zijn omtrent inhuur kan hij direct bij Flextender terecht. De samenwerking met Flextender? Die ervaart Omar als uiterst positief. “Met name de persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn opvallend.” Zijn meest positieve ervaring is dan ook het contact met het relatiebeheer van Flextender. “Je voelt direct de oprechtheid. Je weet altijd waar je aan toe bent.” Heeft een professional die aangesloten is bij SelectExcellent een opdracht gegund gekregen? Dan zorgt Flextender met haar dienstverlening voor het doorzetten van de kandidaten en het gereedmaken van de benodigde documenten.

_________________________________________

“Zelfs een groeiend bureau zoals SelectExcellent
krijgt altijd een eerlijke kans. Ze roepen het niet alleen,
maar het is ook gewoon zo.”

_________________________________________

 

Ook als groeiend bureau een eerlijke kans

Het grootste voordeel van Flextender vindt Omar toch wel de onafhankelijkheid. Flextender heeft geen eigen kandidaten, dus iedereen die zich inschrijft krijgt een eerlijke kans. “Zelfs een groeiend bureau zoals SelectExcellent krijgt altijd een eerlijke kans. Ze roepen het niet alleen maar, het is ook gewoon zo.” Naast onafhankelijkheid vindt Omar ook de transparantie een groot pluspunt. Of hij nu contact heeft in zijn rol als professional of als detacheringsbureau; tijdens ieder moment van contact voelt hij zich serieus genomen. Loopt er soms iets mis? Ook dan is Flextender volgens Omar altijd transparant. “Soms kwamen kandidaten niet door de selectie op basis van gunningscriteria, terwijl ze wel aan de criteria bleken te voldoen. Dit is teruggekoppeld waarna Flextender het direct heeft opgepakt en aangepast.”

Verbinding en betrokkenheid

De positieve samenwerking ziet Omar in de toekomst graag nog doorlopen om de professionals van SelectExcellent de juiste opdrachten aan te bieden. Hij zal ook in de toekomst de inhuuropdrachten via Flextender in de gaten blijven houden, zowel voor zichzelf als voor de professionals die via SelectExcellent werken. Wel hoopt Omar in de toekomst nog meer verbonden en betrokken te raken bij Flextender. “Ik weet dat iedereen dezelfde aandacht krijgt, maar ik zou toch graag nog meer betrokken willen zijn ter bevordering van onze prettige en langdurige samenwerking. We zijn beide verlengstukken van elkaar en ik ga graag op zoek naar mogelijkheden om elkaar nog meer te versterken.”

Ook interim opdrachten bij de overheid voor jouw professionals via Flextender?

Maak net zoals Omar ook gebruik van ons gebruiksvriendelijke inhuurplatform met een groot bereik! Je administratie wordt uit handen genomen, de betalingen worden tijdig uitgevoerd en je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt. Altijd eerlijk, transparant en eenduidig. Meld je hier aan als leverancier of neem contact met ons op.